Kauppa

Luonnonväriaineilla värjattyjä lankoja on tarjolla viidessä eri vahvuudessa. Värimallit on suuntaa antavia, sillä luonnonväreillä värjättäessä sävyjen erävaihtelu on huomattavaa.

100% Villa sukkalanka, 50g / n. 100m

Tämä vahva kaksisäikeinen karstalanka on täysin läpinäkyvää tuotantoa, kehrätty kahden lähitilan villoista. Sportvahvuinen lanka on käsinvärjätty, luonnonvärein luonnonharmalle pohjalle: 100% paikallista villaa, ilman muovia / keinokuituja. Suunnitteluvaiheessa on tehty kestotestejä hyvin tuloksin. Lanka soveltuu hyvin muihinkin neuleisiin, pehmeämpää suuremmilla puikoilla neulottuna, n. 3 puikot sukille ja 4 muihin neuleisiin.

Valitse lanka

Yksivärinen DK-lanka

Nelisäikeinen kampalanka on perus neulelanka: 110 x 4 tex, 210m / 100g vyyhti (puikot 3-5).

Valitse lanka

Yksivärinen kolmisäikeinen kampalanka, fingering

Sopii huiveihin, villapaitoihin, pipohin, lapasiin jne. Myös koneneulontaan: 90 x 3 tex, 360m / 100g vyyhti (puikot 2 – 4)

Valitse lanka

Kirjavat monivärilangat, Laceweight ja fingering

Fingering 360m/100g, 90*3tex. Laceweight 540m/50g, 90*1tex

Nämä langat värjätään aina käsin vyyhdillä, pienissä erissä. tulos on pätkäväjätty lanka, joka muodostaa rytmistä pintaa. Tämä vaihtelee suuresti työn leveyden ja työskentelytavan mukaan. Teemoilla on värimaailmaa kuvaavat nimet, mutta erot erien välillä on selkeitä. 

Valitse lanka

Yksivärinen Laceweight, ohut yksisäikeinenen kampalanka

”Pitsilanka” myydään reilun 50g kerissä, 600 m. Se mukautuu hyvin puikkovalintasi mukaan, käytä mitä mielit. Oikein kiva kevyt neule syntyy suurilla puikoilla ja kaksinkertaisella langalla. 

Valitse lanka

Yksivärinen kaksisäikeinen kampalanka

Sopii loimeksi kudontaan, virkkaukseen, pitsineuleisiin, kirjailuun ja koneneulontaan: 90 x 2 tex, myydään pikkukartioilla 1000m / n. 180 g (puikot 2-2,5). Kiinnostava myös yksisäikeisen kanssa yhdessä, jolloin saa lisää värisävyjä yhdistelemällä. Muodostaa yhdessä fingering vahvuuden.

Valitse lanka

Join the yarn club! Liity kansainväliseen lankaklubiin!

Tarjoan nelivaiheista lankaklubin jäsenyyttä. Paketti uutuuslankoja lähetetään sinulle kotiin kolmen kuukauden välein, heti liityttäessä tulee tervetuloa paketti. Englanniksi toimivan kansainvälisen klubin uutiskirjeessä kerrotaan suunnittelutyöstä ja esitellään seuraavan paketti ja siihen liittyvä neuleohje n. kuukautta ennen lähetystä. Usein annetaan jonkin verran valintamahdollisuutta. Huomaa että kuvat on kuvitusta, valmistaudu yllätyksiin!

Valitse lanka